sâmbătă, 10 mai 2008

Clubul 1001


Peste tot pe unde ai cauta despre acest club fie ca e Sua,Anglia,Franta,Olanda etc. nu prea gasesti informatii.In Olanda unde se stie oarecum ca Printul Bernhard a fost printre creatorii clubului Bilderberg, nu se cunoasate si faptul ca el a avut un rol important in crearea clubului 1001.

Singura informatie oficiala despre acest club a fost data public la inceputul anilor 70 de persoane ca Printul Filip , Charles de Haes, Anton Rupert ,Bernhard si consta in faptul ca toti membrii clubului au platit o taxa de 10.000 de dolari pentru a obtine un certificat de membru pe viata.
In 1948 "Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii si a Resurselor Naturale" a fost creata de catre un biolog renumit- Sir Julian Huxley.

Ceva mai tarziu pe 11 septembrie 1961 acelasi Huxley a creeat WWF(WorldWide WildLife Fund) impreuna cu Bernhard si Printul Filip.10 ani mai tarziu aceleasi persoane au considerat crearea unei surse pentru a genera resurse financiare pentru WWF.Bernhard era bine privit bine de catre toata lumea de ambele parti ale Atlanticului.

Anton Rupert l-a numit pe economistul belgian Charles de Haes ca asistent personal al aceluiasi Bernhard.Acestia doi i-au contactat pe majoritatea persoanelor ce vor urma sa faca parte din clubul 1001.In 1974 membrii au fost recrutati si au fost nevoiti sa plateasca suma de 10.000 de
dolari pentru certificatele de membrii.De atunci incolo sunt informatii minime privind organizarea clubului si a intalnirilor sau cu ce suma au continuat sa contribuie membrii.

In 1980 revista Private Eye a scris:
" Intrebarea este - de unde vin banii Clubului 1001 inafara de faptul ca multi ar plati pentru onoarea de lua masa cu Printul Bernhard si cu Ducele de Edinburgh".Aceasta referinta la "a lua masa" indica faptul ca exista posibilitatea ca Clubul 1001 sa fie organizat ca societatea Pelerinilor (Pilgrims Society) care organizeaza dinee de 2 sau 3 ori pe an in care sunt invitati sute de membrii.

In 1996 clubul inca mai primea membrii lucru semnala de siteul Butonboss care consemna:
"Butonboss a celebrat cea de-a 20-a aniversare la care a fost prezent si excelenta sa Printul Bernhard , festivitate la care Henk Brusse a primit certificatul de membru al clubului 1001.Din club fac parte 1001 prieteni buni toti care sustin WWF."

Pe 10 august 1995 o ramura olandeza a WWF a confirmat faptul ca : "In legatura cu intrebarile dumneavoastra despre clubul 1001 va pot spun ce intalnirile inca mai au loc si ca locatia este diferita de fiecare data anul acesta s-au tinut in Monaco si Barcelona."

Faptul ciudat este ca dupa mailurile trimise de persoana respectiva in siteul sau au devenit subit interesati WWF Elvetia ceea ce l-a dus cu gandul la faptul ca sediul central ar fi acolo.
In Anglia in anul 1995 contributia crescuse la 25,000 $ .Membrii erau recrutati de pe tot mapamondul.

La 20 de ani de la infiintare avocatul olandez J.Wilgers a explicat faptul ca WWF a fost creat ca un front pentru neo-colonianismul britanic :
" In 1948 Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii si a Resurselor Naturale ( IUCN) a fost creeat. O persoana foarte importanta implicata a fost Julian Huxley .Toata viata sa Huxley a lucrat la proiecte privind conservarea naturii.In 1960 a facut o vizita in coloniile Britanice care urmau sa devina independente si s-a asigurat ca guvernul Britanic va reusi sa retina rezevera naturale ale tarilor din Commonwealth.Cumva a reusit sa ii convinga pe noii lideri africani ca persoanele din africa sunt foarte probabil a fi braconieri.Marea Britanie a fost tot timpul preocupata cu acapararea resurselor naturale ale tarilor apartinand zonelor Commonwealth."

In anii 1994-1995 WWF controla 10% din suprafata globului, 40% din Tarzania si preocuparea lor majora era Africa de Sud.

Sunt 2 tipuri de parcuri amenajate de WWF : Parcuri de prezervare a naturii si parcuri strategice. Scopul oficial a parcurilor din prima categorie este protejarea naturii dar pe teritoriul lor se gasesc zacaminte impresionante de diamante si uraniu.Localnicii sunt incurajati sa plece sau pur si simplu izgoniti.
Parcurile strategice sunt de doua timpuri: ori pentru observare militara ori sunt puse in zone de granita(de ambele parti)- de exemplu Africa de Sud cu Mozambic.Totul e planuit in detaliu pentru a combina protejarea naturii si de a castiga avantaj tactic pentru armata.

In trecut este cunoscut faptul ca trupe britanice SAS au fost debarcate pe teritorii controlate de WWF in Africa de sud pentru a conduce operatiuni militare.Trupe au fost instruite pe teritoriile parcurilor.In Valea Zambezi membrii ai aripii militare ANC(African National Congress) au fost impuscati din elicoptere ale WWF iar sub suspiciunea de a fi braconieri au fost executati fara nici un fel de proces in prealabil.A fost un razboi/genocid nedeclarat.

Localnicii indica o cifra de peste 500.000 de morti majoritatea fiind membrii ANC- aceasta cifra a fost indicata si intr-un raport Commonwealth.Un al doilea val intre 1990 si 1995 a mai facut 10.000 de victime .Parcurile strategice nu se limiteaza in zona Africii de Sud ci se regasesc si in Pakistan la granita cu India , cu China si cu Nordul Afghanistanului.


Localnicii au fost persecutati de catre WWF pentru ca au afirmat faptul ca organizatia mentionata este o intreprindere ucigasa.

Membrii acestui club au legatura si cu urmatoarele organizatii:American WildLife Foundation ; Bioma; Clubul de la Roma;Greenpeace;Zoological Society of England etc.


Unele din numele sonore ale clubului ar cuprinde:

Salem Bin Laden(fratele mai mare al lui Osama Bin Laden)

Conrad M. Black(membru al Council on Foreign Relations,Comisia Trilaterala,Bilderberg,detine Jerusalim Post)

Gustavo Cisneros(miliardar al Americii de Sud , mogul media, Cavaler de Malta)

J. Peter Grace ( legaturi naziste, Cavaler de Malta,CFR,apropiat ai Rockefellerilor)

Printul Sadruddin Aga Khan ( presupus descendent direct al profetului Mahomed , legaturi cu Cavalerii Templier, Ordinul Asasinilor , acuzat de a fi spion apartinand Angliei)

Henry Kissinger ( nu mai e nevoie de nicio prezentare)


o lista mai detaliata o gasiti aici

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta