joi, 8 mai 2008

Demersuri Anti-Romania


Udmr va sustine in parlament formarea Tinutului Secuiesc

Deputatul UDMR Tamas Sandor sustine ca, la momentul in care in Parlamentul Romaniei se va discuta reorganizarea regiunilor si revizuirea Constitutiei, UDMR va prezenta si problema unificarii judetelor Covasna si Harghita si formarea Tinutului Secuiesc, informeaza NewsIn.

El a mentionat ca actuala forma de organizare a regiunilor de dezvoltare nu este potrivita, din punctul de vedere al dezvoltarii, nici pentru alte zone ale tarii, nu doar pentru centru.

Tamas Sandor a declarat ca UDMR va incerca sa obtina o majoritate politica in Parlament privind infiintarea Tinutului Secuiesc.

In paralel cu aceste demersuri, Tamas a afirmat ca exista programe concrete in care judetele Covasna si Harghita pot colabora si accesa fonduri importante prin participarea comuna la unele proiecte.

De asemenea, deputatul a mai afirmat ca, in cazul in care va deveni presedinte al Consiliului Judetean Covasna, va initia organizarea unor sedinte comune de CJ, impreuna cu judetul Harghita, pe probleme identice, concrete.

Marti, deputatul Tamas Sandor si vicepresedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, ambii candidati la presedintia celor doua consilii judetene, au amplasat pe panourile de marcare a judetelor Covasna si Harghita cate un banner cu inscriptia "Tinut Secuiesc puternic, Tinut Secuiesc zambitor", ca gest de desfiintare simbolica a granitelor dintre cele doua judete

Covasna: Steagul national, eliminat din sigla Postei Romane

Judetele Covasna si Harghita au din ce in ce mai multe metode, subtile sau nu, de a-si exprima dorinta de autonomie. Autoritatile din Sfantu Gheorghe au modificat sigla Companiei Nationale Posta Romana, eliminand steagul tricolor, conform unui cititor Ziare.com, care a postat o fotografie a oficiului postal pe blogul sau, tanasadan.blogspot.com.

Pe site-ul oficial al Postei, sigla apare cu tot cu steagul Romaniei, insa oricine merge in Sfantu Gheorghe poate vedea Oficiul Postal 1, de unde a disparut tricolorul.

In urma cu mai putin de o luna, peste un milion de clienti Electrica au primit de la aceasta companie felicitari de Paste care contineau mesaje iredentiste. In ilustrate aparea un cos cu oua incondeiate cu stema Ungariei Mari.(ziare.com)


In loc ca parlamentarii nostrii ,tinand cont ca este campanie electorala, sa promita tot felul de aberatii ..de la parade lunare gay,garsoniere de 15000 de euro pana la infiitarea unui metrou intre doua sate ar trebui sa rectifice aceasta problema care afecteaza grav interesul statului nostru.Dar asa ceva nu o sa se intample pentru ca suntem reprezentati de niste imbecili care fac orice numai ce este de importanta majora nu.Sa vedem daca o sa ajungem ca si in cazul Serbiei cati romani o sa ia actiune si cat de mult va interveni U.E si NATO.Asta probabil si trebuie sa se intample in viziunea altora si chiar daca se intampla pot spune ca nici macar atunci nu vor deschide oamenii ochii sa vada ca in jurul lor e numai rahat.De la Palatul Parlamentului pana in ultima afurisita de loja totul pute a vidanja.

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta