marți, 13 mai 2008

Sfaturile unui grup ecologist: "Extinctia Voluntara a Rasei Umane"



Miscarea Voluntara a Extinctiei Rasei Umane(VHEMT- Voluntary Human Extinction Movement) asa se autointituleaza acesti "oameni"si sustin faptul ca masele ar trebui indoctrinate in a nu mai face copii pentru ca usor usor rasa umana sa dispara si astfel Pamantul sa supravietuiasca.

"May we live long and die out" acesta este mottoul lor care intr-o traducere aproximativa ar insemna sa traim mult si sa murim ( cu totii). Siteul lor isi exprima convingera ca scopul lor pe termen lung este sa convinga lumea ca rasa noastra nu are niciun viitor.

Siteul lor sustine ca nu promoveza avorturile,siucidul sau genocidul dar sustine cu tarie ca populatia planetei ar trebui sa devina zero.

Ei mai sustin faptul ca rasa umana de la inceputurile sale a devenit un fel de parazit pentru natura si de cand am aparut au inceput problemele.

Se cunoaste faptul ca in spatele majoritatii miscarilor ecologiste stau niste figuri sinistre ale "elitei" globale si toate problemele sunt asociate cu pseudo-incalizrea globala sau cine stie ce alte inventii scopul final fiind scaderea populatiei globale asa cum este interesul.

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta