sâmbătă, 17 mai 2008

Dezinformarea Bilderberg 2008


Intr-un articol anterior prezentam posibila locatie a clubului Bilderberg 2008 insa dupa ultimele noutati se pare ca aceasta este falsa.
Un grup de oameni care isi doresc sa gaseasca in fiecare an locatia grupului a investit foarte mult interes in locatia aceasta. S-a dovedit ca hotelul care era marcat ca fiind gazduitorul clubului anul acesta era gol...chiar daca se informa chiar si de administratia sa ca este plin-ochi in perioada 8-11 mai. Intr-un ziar din Grecia a aparut un articol cum ca Clubul Bilderberg s-a intalnit in perioada 8-11 mai intr-un secret ce ii caracterizeaza ferit de ochii curiosilor si ai presei.

Articolul in mare din acel ziar suna cam asa:

Intâlnirea grupului Bilderberg din acest an a avut loc zilele trecute, în perioada 8-11 mai 2008, într-un hotelul The Westin Athens Astir Palace Beach Resort din regiunea Vouliagmeni (în apropiere de Atena).

Un singur ziar local din Grecia a confirmat suspiciunile investigatorilor. Această ultimă înâlnire a fost păstrată foarte bine în secret astfel încât este pentru prima dată în 18 ani de când locația și perioada reunii grupului Bilderberg nu a putut fi identificată și confirmată din timp. Astfel, mulți jurnaliști nu au reușit să ajungă la locația desfășurării reuniunii grupului Bilderberg.(infocon.ro)

Plus ca in articol nu se ofera informatii aditionale.


In articol apare o poza cu niste baieti in negru si niste oameni in uniforma lasand impresia a fi politisti Greci , insa acea uniforma era folosita acum 10 sau mai multi ani de politia din Grecia.

Se mai speculeaza ca intalnirea Bilderberg a avut deja loc in perioada 8-11 mai insa locatia este doar banuita...undeva intr-o insula a greciei - Rhodos .Aceasta speculatie s-a facut dat fiind faptul ca in perioada 8-11 mai in zona -Grecia,Turcia,Israel-zone relativ apropiate multe "personaje" cunoscute ca membrii ai Bilderberg sunt prezente.


Acum pe internet circula informatia cum ca intr-un ziar din Olanda apare un articol in care se spune ca intalnirea Bilderberg va avea loc in perioada 5-8 Iunie intr-un hotel deja folosit de ei in 2002 si anume Westfield Marriott din Washington. Ramane de vazut ce se va intampla si cum vor decurge cercetarile privind acest loc in care se vor aduna aceste personaje.

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta