vineri, 16 mai 2008

Vaticanul si Anglia pregatesc terenul


Vaticanul admite existenta extraterestrilor

E posibil sa crezi si in Dumnezeu si in extraterestri. Se poate admite existenta unor alte forme de viata din alte lumi, mai evoluate decat a noastra, fara sa punem la indoiala credinta in creatie si in reincarnare", a afirmat seful departamentului de Astronomie de la Vatican.

Declaratia vine dupa efectuarea unui studiu. Cotidianul italian sustine ca nu este prima declaratie facuta de conducatorii catolici pe teme "delicate". In 2006, Ratzinger nu nega prezenta unor forme diferite de existenta.

"Dupa cum exista mai multe rase de oameni tot asa cred ca pot exista si alte forme de viata, mai inteligente, create tot de Dumnezeu. Asta nu ne limiteaza credinta pentru ca noi nu putem contesta libertatea de creatie a lui Dumnezeu", spunea acesta.

Funes este de parere ca teoria Big Bangului este una dintre cele mai credibile explicatii despre cum a aparut lumea, explicatie care nu trebuie negata de credinta.

"Biblia in sine nu este o carte de stiinta. De aceea nu ne putem astepta ca ea sa ne ofere raspunsuri stiintifice la probleme noastre", a mai adaugat Funes.

Cotidianul italian noteaza ca afirmatiile astronomului de la Vatican nu sunt primele de acest gen. Mai multi oameni dedicati biserici catolice au incercat sa raspunda la intrebari de acest gen.(ziare.com)



Extraterestrii din dosarele secrete englezesti

Navele cu care au venit extraterestrii aveau forme, culori si marimi diferite, dar ocupantii lor erau, de obicei, verzi, conform rapoartelor Ministerului Apararii.

90% dintre cazuri au fost solutionate de autoritati prin gasirea unor explicatii lumesti, restul de 10% fiind lasate cu un semn de intrebare, dar cu asigurarea ca nu reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala.

Un raport din 1983 contine declaratiile unui barbat de 78 de ani care, pescuind la miezul noptii, a vazut un echipaj spatial ciudat. Batranul a fost alungat de membrii navetei pentru ca era prea in varsta pentru scopurile lor.

Doi ani mai tarziu, persoana a adresat o scrisoare ministerului, povestind cum o nava extraterestra a fost doborata in raul Mersey, din nordul Angliei, de o alta nava din afara spatiului terestru si cum s-a imprietenit cu un extraterestru numit Algar.

In momentul in care Algar era gata sa se prezinte oficialitatilor, el a fost ucis de alti extraterestri, potrivit autorului scrisorii, care era in contact telepatic si cu un alt extraterestru, Malcben, de pe planeta Platone, din Calea Lactee.

Ministerul a inregistrat, inca din 1950, peste 11.000 de intalniri cu extraterestrii. Cateva dintre acestea au ajuns in presa nationala si au fost verificate pentru a afla daca nu sunt avioane sovietice care spionau apararea britanica in timpul Razboiului Rece.

"In mod sigur, unele rapoarte raman fara explicatii, dar nu am gasit probe care sa arate ca aceste fenomene reprezinta un pericol pentru siguranta nationala.

De aceea, ele nu justifica o investigare aparte a Ministerului Apararii", se arata intr-o scrisoare oficiala din 1985.(ziare.com)



Indiferent cine ar fi dictat ca aceste "informatii" sa fie date publice fie iezuitii fie altcineva nu au facut-o intr-un scop nobil asta e mai mult decat sigur. Ar trebui sa ne asteptam ca ceva sa se intample...nu neaparat la o "invazie".. dar pentru ceva de amploare terenul trebuie pregatit in prealabil.Trebuie sa pastram un ochi critic cand primim astfel de informatii "senzationale" pentru ca totul e foarte bine pus la punct.

0 comentarii:

Miscarea de Rezistenta