luni, 5 mai 2008

Ron Paul si Masoneria




Cel mai sustinut candidat de catre toti "luptatorii pentru libertate" din America inclusiv de cel mai notoriu dintre ei Alex Jones se pare ca nu e atat de curat precum se spera.
Poate si acesta era planul : oamenii din spate sa scoata un candidat care are practic nicio sansa si sa atraga atentia asupra acestuia prin nelegiuirile care i se fac, prin ceea ce spune totusi el sa stie tot ceea ce se intampla in timp ce unii oameni ii sustin campania in speranta unei schimbari.Era destul de greu de asteptat ca o asemenea eroare sa se intample in sistem.

Tatal lui Ron Paul a fost mason iar el a afirmat de multe ori ca respecta aceasta organizatie si a participat la mai multe adunari care au avut loc in districtul in care locuieste.


Sotia sa, Carol este membra a Ordinului Velasco apartinand "Eastern Star" si isi mentine apartenenta intr-o loja din zona Freeport.In mare parte membrele apartinand "Eastern Star" sunt in general sotii de masoni.


Fiicele sale Lori si Joy apartin societatii Rainbow Girls, care are stranse legaturi cu masoneria.

Se mai presupune ca Ron Paul este un membru neoficial al Societatii John Birch fondata de masoni cu fondurile lui Nelson Rockefeller si condusa de Cavalerii de Malta.


3 comentarii:

Anonim spunea...

era de asteptat, nu mira pe nimeni, e normal...unii lideri sau formatori de opinie sunt pusi la deruta...pentru a influenta, a induce in eroare sau controla celelalte mase..Nu m-ar mira sa aflu ceva si despre David Icke sau Alex Jones, orice e posibil..

Anonim spunea...

FOARTE BUN ARTICOLUL FELICITARI!APROPO DE RON PAUL EL ESTE SI MEMBRU IN BISERICA LUI ISUS HRISTOS A SFIINTILOR ULTIMILOR ZILE-MORMONII- CUM SUNT EI CUNOSCUTI MAI MULT.FOARTE STRANIU DACA NE GINDIM CA MORMONII SPUN CA ISUS ESTE FRATE CU SATAN SPIRITUAL VORBIND.CE BLASFEMIE!

Flavian spunea...

Pai daca cretorul e tatal nostru al tuturor, inseamna ca restul suntem toti frati.. unii mai "buni" si altii mai "rai".

De la cele mai joase pana la cele mai inalte nivele ale "bunatatii" sau "rautatii".

Miscarea de Rezistenta